Trico viltskydd skyddar din skog

Trico viltskydd kan vara smart att investera i, om du har skog. Med viltskydd från Trico kan du nämligen skydda de nyplanterade träden mot att bli nerbetade av klövdjur. För det är ju så, att för många djur ute i skogen så är det en delikatess med späda plantor. Men för dig som skogsägare är det inte så kul att låta djuren kalasa på dem!

För att du ska kunna skydda dina plantor på bra sätt, utan att djuren eller träden tar skada, så kan det vara smart att använda dig av ett viltskydd som heter EcoTall.

Satsa på viltskydd från Trico

När du använder dig av viltskydd från Trico, så gör du ett bra val. De är enkla att applicera. Det är bara att sätta en av varje på trädtopparna. Du slipper att bespruta dina plantor eller hägna in dem. EcoTall är:

  • Enkla att använda
  • Ekologiska
  • Miljövänliga
  • Ger skydd i 5–10 år

Trico viltskydd och EcoTall hittar du hos Skogstoppen Innovation AB. Deras smarta produkt har tagits fram som ett ekologiskt och effektivt sätt att skydda barrträd så som gran och tall med.

Dessa skydd, de är ekologiska och nedbrytbara. Sedan är de enkla att använd samt att de sedan kommer skydda dina granar och tallar i upp till 10 år. Skulle skyddet falla ner på backen, så kommer de att brytas ner och bli till koldioxid, vatten och biomassa.

Med denna variant av viltskydd så slipper du att spruta ut en massa giftiga ämnen som inte är bra för någon. Du slipper även att stängsla in dina träd!