Vad är el cigaretter?

El cigaretter kan man se som ett substitut för vanliga cigaretter med tobak i. Skillnaden på en el cigarett och en vanlig cigarett, är att den först nämnda varken har tobak eller papper om sig. Det innebär att alla giftiga ämnen som en traditionell cigarett innehåller är borttagna ur el cigaretten. Den är uppbyggd på det sättet att den består av ett uppladdningsbart batteri, en behållare för e-juice samt ett munstycke. Behållaren kan man sedan fylla med vilken smak man vill, dock är det att rekommendera att juicen köps på samma ställe som el cigaretten. Detta för att du ska få den juicen som är anpassad för just den modellen som du har köpt.

Första gången man köper detta, så kan man oftast välja att köpa ett startkit. I det kittet får du oftast med en usb-laddare, el-cigaretten och någon smak. I vissa fall kan du själv välja smaken redan i startkittet.

Varför använda och var köper man el cigaretter?

Varför man använder el cigaretter istället för vanliga cigaretter kan skilja från person till person. Det kan vara ett bra sätt att sluta röka på. Eftersom nikotinhalten i e-juicen finns i olika styrkor, så kan man använda den för att successivt trappa ner på nikotinet. När man har hållit på ett tag kan man gå över till ett helt nikotinfritt alternativ.

Ett annat skäl till el cigarett kan vara alla rökförbud som har införts. Då denna släpper ut vattenånga i stället för tobaksrök, finns ingen risk för passiv rökning. Det innebär att man oftast får använda sig av denna på restauranger eller andra ställen som infört rökförbud.
Att hitta en bra el cigaretter återförsäljare är inga konstigheter.

EDu går bara in på nätet och kollar runt lite. Om du surfar in på en nätbutik som säljer dessa så hittar du ett stort utbud. I dessa butiker kommer du garanterat att hitta det du söker. Om du skulle vara osäker finns det oftast en kundtjänst att rådfråga. En fördel till med att handla den på nätet i stället för fysisk butik, är att utbudet är markant större. Nästa plus är att priset oftast blir avsevärt lägre på nätet.